Víztisztító karbantartás, szervizelés – Pest megye

10990Ft

Az ár magában foglalja az elvégzett szolgáltatás munkadíjat. Ezen felül felszámítunk Pest megye területére történő egyszeri kiszállási díjat, mely 5.000,- Ft.  A felhasznált szűrők, és esetleges alkatrészek díját a munkadíjon felül kell megfizetni. A munkát pár munkanapon belül, egy közösen kiválasztott időpontban végezzük el!

Leírás

Biocom, és Ökonet víztisztító karbantartás, szerviz és

időszakos szűrőcsere Pest megyében! A gyártó által javasolt időpontban történő karbantartás elvégzése, és a víztisztító szűrőcseréje biztosítja, hogy kiváló minőségű ivóvízet kapjunk a berendezésből!

A víztisztító szerviz, és karbantartás alkalmával a szűrőbetétek cseréin kívül még elvégezzük a víztisztító berendezés teljes átvizsgálását, a tisztavíz tartályban a nyomás ellenőrzését, és megfelelő értékre történő beállítását. A víztisztító alap fertőtlenítését, tömítéseinek, csatlakozóinak ellenőrzését, szükséges cseréjét. TDS mérőműszerrel ellenőrizzük a tisztított víz oldott anyag tartalmát, ppm-ben mért értékét.

Víztisztító állapotának megtekintése, és a hibamegállapítást követően, amennyiben a munkát nem rendelik meg, úgy 1 db. hiba megállapítási díjat számítunk fel, melynek összege 5.000,- Ft. és 1 db. kiszállási díjat számítunk fel, melynek összege szintén 5.000,- Ft. A megállapított hiba javításának és a víztisztító szakszerű szervizelésének megrendelése esetén, ez a díj a munkadíjba beszámításra kerül!

A víztisztító berendezésnek a szűrőcseréjét, karbantartását pár munkanapon belül elvégezzük!

Telefonálj most a +36 30 860 7937 ügyfélszolgálati telefonszámra vagy küldj üzenetet a szűrőcsere kérő űrlap kitöltésével.

Kérésre folyamatosan nyomon követjük a víztisztító szerviz időpontjait, és értesítünk a karbantartás esedékességéről.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Víztisztító karbantartás, szervizelés – Pest megye” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük