Víztisztító karbantartás, szűrőcsere országosan

12990Ft

Az ár magában foglalja az elvégzett szolgáltatás munkadíját. és a területi kolléga kiindulási pontjától számított 40 km-en belül történő kiszállási díjat.  (Távolabbi helyekre plusz kiszállási díjat kalkulálunk.)
A felhasznált szűrők, és esetlegesen felhasznált alkatrészek díja a munkadíjon felül fizetendőek.

Leírás

Biocom, és Ökonet víztisztító karbantartás, szűrőcsere és

időszakos szerviz országos lefedettséggel! A gyártó által javasolt időpontban történő szervizelés, karbantartás elvégzése, és a víztisztító szakszerű szűrőcseréje biztosítja, hogy mindig tökéletes minőségű ivóvízet kapjunk a víztisztító berendezésünkből!

A víztisztító szerviz, és karbantartás alkalmával a szűrőbetétek cseréin kívül még elvégezzük a víztisztító berendezése teljes átvizsgálását, a tisztavíz tartályban a nyomás ellenőrzését, és megfelelő értékre történő beállítását. A víztisztító alap fertőtlenítését, tömítéseinek, csatlakozóinak ellenőrzését, szükséges cseréjét. TDS mérőműszerrel ellenőrizzük a tisztított víz oldott anyag tartalmát, ppm-ben mért értékét.

Víztisztító állapotának megtekintése, és hibájának megállapítása esetén, amennyiben a munkát nem rendelik meg, 1 db. kiszállási díjat számítunk fel, melynek összege 5.000,- Ft. A megállapított hiba javításának és a víztisztító szakszerű szervizelésének megrendelése esetén, ez a díj a munkadíjba beszámításra kerül!

A víztisztító készülékneknek a szűrőcseréjét, karbantartását pár munkanapon belül szakszerűen megoldjuk! Az elvégzett munka minőségére garancia a 15 éves szakmai múlttal rendelkező csapatunk.

Telefonálj most a +36 30 860 7937 ügyfélszolgálati telefonszámra vagy küldj üzenetet a szűrőcsere kérő űrlap kitöltésével.

Kérésre folyamatosan nyomon követjük a víztisztító szerviz időpontjait, és értesítünk a karbantartás esedékességéről.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Víztisztító karbantartás, szűrőcsere országosan” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük