Víztisztító karbantartás, szűrőcsere Budapesten

8990Ft

Az ár magában foglalja a munkadíjat. Budapest területén felszámolunk még egy egyszeri 4.500,- Ft kiszállási díjat is. A felhasznált szűrők, és esetleges alkatrészek díját a munkadíjon felül kell megfizetni. A munkát pár munkanapon belül, egy közösen egyeztetett időpontban elvégezzük!

Leírás

Biocom, és Ökonet víztisztító szűrőcsere, karbantartás és

időszakos átvizsgálás Budapesten! A gyártó által javasolt időpontban történő szűrőcsere elvégzése, és a víztisztító karbantartása biztosítja, hogy kiváló minőségű ivóvízet kapjunk a berendezésből!

A víztisztító szerviz, és karbantartás alkalmával a szűrőbetétek cseréin kívül még elvégezzük a víztisztító berendezése teljes átvizsgálását, a tisztavíz tartályban a nyomás ellenőrzését, és megfelelő értékre történő beállítását. A víztisztító alap fertőtlenítését, tömítéseinek, csatlakozóinak ellenőrzését, szükséges cseréjét. TDS mérőműszerrel ellenőrizzük a tisztított víz oldott anyag tartalmát, ppm-ben mért értékét.

Víztisztító állapotának megtekintése, és hibájának megállapítása esetén, amennyiben a munkát nem rendelik meg, 1 db. kiszállási díjat számítunk fel, melynek összege 5.000,- Ft. A megállapított hiba javításának és a víztisztító szakszerű szervizelésének megrendelése esetén, ez a díj a munkadíjba beszámításra kerül!

A víztisztító berendezésnek a szervizét, karbantartását pár munkanapon belül szakszerűen elvégezzük. A munka minőségére biztosíték a 15 éves tapasztalattal rendelkező csapatunk.

Telefonálj most a +36 30 860 7937 ügyfélszolgálati telefonszámra vagy küldj üzenetet a szűrőcsere kérő űrlap kitöltésével.

Kérésre folyamatosan nyomon követjük a víztisztító szerviz időpontjait, és értesítünk a karbantartás esedékességéről.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Víztisztító karbantartás, szűrőcsere Budapesten” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük