Lourdes hidrogénes víz készítő berendezés

298990Ft


A Nobel-díjas Szent-Györgyi Albert szerint „A hidrogén az élet üzemanyaga.”
Mostantól saját otthonodban állíthatod elő a hidrogénben gazdag vizet, a Lourdes hidrogénes víz készítő berendezés segítségével…

Leírás

A Lourdes hidrogénes víz készítő berendezés

egy családi használatra szánt innovatív készülék. A világszabadalommal védett Lourdes készülék tulajdonképpen egy hidrogénes víz készítő generátor.

Szabadalmaztatott technológiája  révén elektrolízis során a normál vízből mely H2O, egy hidrogénben gazdag, magasabb koncentrációjú hidrogénben dús vizet állít elő. Az oldott hidrogénben gazdag hidrogénes víz, a normál ivóvíztől eltérőbb tulajdonságokkal rendelkezik.

Honnan ered a hidrogénes víz készítő berendezés ötlete?

Japán kutatási eredmények azt találták, hogy a Franciaországban, Lordesben található forrásvízben, ahová sok gyógyulni vágyó ember zarándokol évről, évre, a szokottnál lényegesen magasabb a víz oldott hidrogén tartalma. Ugyan ilyen eredményre jutottak a németországi Nordenau-ban, a mexikói Tlacote-ban,és az indiai Nadanaban. Ezekre a helyekre több millió ember utazott már el és gyógyultak ki különböző betegségéből.

Lourdes csoda forrás, - Franciaország

Franciaország, Lourdes – csoda forrás

Dr. Sanetaka Shirata és kollégái arra jutottak, az úgynevezett „gyógyító vízek”, oldott molekuláris hidrogénben gazdag, magas elektron tartalmú vizek. Ez a felfedezés segítette, hogy kutatások induljanak a molekuláris hidrogén, és az emberi egészség kapcsolatáról. Az elmúlt 10 évben összesen több mint 350 kutatás, és klinikai vizsgálat irányult a molekuláris hidrogénnek a sejtekre gyakorolt jótékony hatásáról.

A hidrogén a legkisebb és legkönnyebb atom, amely mindössze egy protont és egy elektront tartalmaz. A hidrogén (H+) atomikus formája igencsak instabil, magas mértékben reaktív. A molekuláris hidrogén (H2) ugyanakkor 2 hidrogén atomot tartalmaz, és az első és egyetlen elektron héjjal rendelkező elem, ami ilyen módon sokkal stabilabb.

A szabad elektronoknak és a hidrogén reaktív természetének akár atomikus, akár molekuláris formájában nézzük, a hidrogént tartják az egyik legerősebb, magas redukciós potenciállal rendelkező antioxidánsnak. Kis mérete miatt pedig könnyen áthatol a sejtmembránon is.  Az antioxidánsok pedig semlegesítik a szabadgyököket.

A szabad gyökök sejtszinten több célpontot is támadnak, mint például a sejthártyát, a proteineket és a nukleinsavakat, ezáltal szerkezeti károsodást okozhatnak a sejt DNS-ében. Ma még kevéssé ismert, hogy a szabad gyökök az okozói lehetnek a ráknak, a cukorbetegségnek, a magas vérnyomásnak és még számos más betegségnek.

Ma már sok tudományos kutatás bizonyítja, hogy a szabadgyökök állnak a sejtek öregedése, és a megbetegedések hátterében. Az antioxidáns hatású hidrogén, a szabad elektronjával az oxidált szervezetben létrejövő szabad gyököket hatásosan semlegesítheti. A szervezetbe bevitt vízzel együtt minden sejtbe könnyen eljuthat, ahol antioxidáns hatását kifejtheti.

A Lourdes hidrogénes víz készítő segítségével

saját magunk tudunk otthon antioxidáns hatású hidrogénben dús vizet előállítani. Egy 20 percig hidrogénezett rH₂ = 0-8-as vízben a hidrogénaktivitás, azaz az elektronaktivitás igen magas, ami a szabadgyökök semlegesítését nagyon hatásossá teheti.

A Lourdes hidrogénes víz készítő működése:

A berendezés a vízbontáshoz szükséges egyenáramot négyszögimpulzusok alakjában juttatja az elektrolízis cellába. A cella a géptestben elhelyezett tartályból kapja a tápvizet. A készülék folyamatosan elkülönítve tartja az elektrolízishez szükséges tápvizet, és a hidrogénesvízes  kancsó fogyasztásra szánt vízét.

Az elektrolízis során a felszabaduló hidrogén a géptesten álló hidrogénesvíz kancsó aljába épített katódon válik ki, majd a kancsó vizében nyelődik el. Az anódon felszabaduló oxigén egy része az elektrolízis cella vizében elnyelődik, a másik része elillan a levegőbe. A felszabadult oxigén bejutását a hidrogénes-víz kancsóba, a beépített membrán akadályozza meg.

A kancsóban lévő víz hidrogénezése 10, 20, 30 percet vehet igénybe, amit szabályozni lehet. Minél tovább tart a hidrogénezés, az előállított víz annál intenzívebben lesz antioxidáns hatású, azaz annál alacsonyabb lesz az ORP (oxidációs redukciós potenciál) értéke.

Fontos! A készüléket csak vízzel szabad feltölteni, azonban javasoljuk, hogy vagy desztillált vízzel vagy ozmózis víztisztítóval tisztított vizzel használják, a erősebb hatás érdekében.

A Lourdes hidrogénes víz készítő készülék jellemzői:

Működési idő, és Hidrogén koncentráció 

  • Az oldott hidrogén koncentrációja: maximum 1,2ppm (=1.200 ppb)
  • 10 perc  után: 0.3~0.4  ppm
  • 20 perc  után: 0.5~0.7  ppm
  • 30 perc  0.8~1.2  ppm
  • ORP: -350 – -550 mV
  • Víz pH értéke: 7,2 – 8,0

Garancia: 1 év teljeskörű
Szabadalmaztatva: Korea, USA, EU, Japán, Kína
Mérete:316 x 160 x 270 (mm)

Súly:1800g
Űrtartalom: 1,8 Liter
Áram szükséglet: 230 V.
Szinek: szürke és bordó

Származási hely: Korea
Gyártó: Indosu Co.,Ltd
Garancia: 12 hónap

Lourdes berendezés karbantartási igénye:

Tisztító program elvégzése: hetente 2-3 alkalommal.
Szűrőcsere: 6 havonta.
Kancsó élettartama:: 3-5 évente (használattól függően)

Tartozékok:

Lourdes berendezés  (bordó vagy szürke szinben)
Adapter, szivacs, citromsav, felhasználói kézikönyv

A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával!

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lourdes hidrogénes víz készítő berendezés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük