víztisztító | akciós víztisztító |víztisztító készülék | víztisztító berendezés | viszonteladókat keresünk
 
 
Vezetéknév : *
Keresztnév: *
Email cím : *

     
   

 

Terméktapasztalatok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Számomra nagyon lényeges, hogy a hozzám érkező hallgatók jól érezzék magukat. A hosszú együttlét során lényeges a folyadékfogyasztás. Az Egészségműhely szemetesei megteltek  a nap végére ásványvizes műanyag palackokkal,  ugyanakkor sokan kénytelenek voltak csapvizet inni. Az otthonomban tisztított vízzel főzök, azt isszuk, ezért zavart, hogy a hallgatóimnak nem tudok ezzel szolgálni. Két éve szereltettem be a W25 tisztítót, amit egy barátom ajánlott. Ahogy működésbe helyeztük, egy tréner társam előkapott egy lakmuszpapírt, és kimérte, hogy milyen jó kis lúgos vizem van. Nagyon élvezem, hogy nem kell szűrögetni, öntözgetni a vizet, praktikus a használata, és a tudat is jó érzéssel tölt el, hogy tiszta vizet ihatunk mindannyian."
    

Kriston Andrea www.intimtorna.hu

"A klór kellemetlen szaga és fehér színe teljesen eltűnt, jó ízű tiszta vizet ad a készülék. Az egész család szívesen fogyasztja ezt a vizet."
Dr. Vámos Zsuzsanna, Miskolc

"Használata után megszűnt a veseproblémám. Felújítás miatt nem tudom használni és már egy hét után fokozatosan jelentkeznek a régi panaszok."
Magosi Béláné, Rudolftelep

"Évekig húzódó gyomorpanaszaim érdekes módon egyszer csak elfelejtettem. A víztisztító vásárlása óta az egész család szívesen fogyasztja főzéshez is a csapvizet."
Géczi Zoltánné, Kazincbarcika

"Az egészség megőrzése a családom számára a legfontosabb, ezért használjuk és már 1 napi fogyasztása is észrevehető."
Katonáné Körmöndi Ildikó, Kazincbarcika

"Igazi tiszta vizet iszom. A kis unokám "kiskútnak" nevezi."
Filkóházi Jánosné, Balajt

"Mivel sok vizet fogyasztunk nyáron, gazdaságos a víztisztító használata. A kávé és tea íze, a húsleves színe is másabb, ha szűrt vízből készítjük."
Véghseő Dánielné, Nyíradony

"Nálunk nagyon rossz minőségű a víz, és csak így lehet használni és meginni. Nagyon szeretem a készüléket és örülök, hogy hozzájutottam a tanácsadóm által."
Hegedűs Imréné, Kaposvár

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,


D Í J M E N T E S   H Í R L E V É L

Ismerd meg az egészséges élet alapjait!

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,Miért vagyunk betegek?

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,Mit ehetek és mit érdemes elkerülnöm?

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,Étkezésünk veszélyei

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,Hogyan maradjunk egészségesek?

Díjmentes hírlevelemből mindenre megtudhatod a választ.

Ráadásul ha most feliratkozol, ingyen letöltheted

A HATÉKONY MÉREGTELENÍTÉS

című eBook-ot!

Vezetéknév : *
Keresztnév: *
Email cím : *

Adataidat bizalmasan kezelem és semmilyen körlmények közt sem bocsátom harmadik fél rendelkezésére! Postai levélben semmilyen küldeményt nem fogok küldeni! Ha valaha szeretnéd, bármikor leiratkozhatsz a listáról!

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,

 

"Eredetileg az unokáim miatt vettem meg a víztisztítót, de már én sem tudnék meglenni nélküle, nagyon fontos termék, a víz minőségét ismerve."
Zsiborás József, Kaposvár

"Mióta a W25 víztisztítót használom, azóta a gyomorfekélyem nagyon sokat javult."
Pulmann Jánosné, Alsónemesapáti

"Mióta víztisztítót használ a család, nem veszek ásványvizet. Persze sokkal ízletesebb a kávé, tea meg a levesek is. Több vizet fogyasztunk, mióta felszereltük a víztisztítót."
Kozma Ferencné, Győr

"Mióta a víztisztítót használja a család, nincs gond a vízivással. Az erős fejfájásom is a bőséges vízfogyasztással elmúlt."
Onien Anna, Győr

"A víz minősége megváltozott, jobb ízű az étel, a tea, a kávé, a virágok 1 hétnél tovább frissek maradnak a vázában. Kirándulásra vittünk a vízből és napok múlva sem büdösödött meg. Élvezhető volt."
Koltay Lászlóné, Tatabánya


"A víz íze sokkal finomabb lett. A gyerekeknek jótékony hatású. Az ételek íze is sokkal finomabb."
Kolozsvári Eszter, Egerfarmos

"A víztisztítóval kiválóan meg vagyok elégedve. Jobb ízűek az ételek, a tea vagy bármi, amire használom."
Ruzsinszki László, Maklár

"3 és 5 éves unokáim, ha nálam vannak, szörp helyett szűrt vizet kérnek. Fiam születésnapjára W25 víztisztítót vettem ajándékba. Vigyázzunk gyermekeink egészségére."
Bali Ferencné, Kaposvár

"Bemutatás és 2 napi használat után a "sima" csapvíz ihatatlanná vált számomra. Nagyon elégedett vagyok."
Sinka Andrásné, Debrecen

"Már régóta nem szerettem csapvizet inni, de a készülék megismerésével a véleményem megváltozott, gyomorpanaszaim is enyhültek a tisztított víz hatására."
Szakál Péter, Heves

"Nem szeretjük a budapesti vizet, mert nagyon klóros, kellemetlen szagú és ízű. A készülékkel ihatóvá, lággyá, jóízűvé tudtuk tenni a vizet, az egész család ezt fogyasztja."
Dán István, Budapest

"A víztisztító megismerésével az egész család megkedvelte a tisztított vizet. Így nem vásárolunk ásványvizet, kerüljük a cukros üdítőket."
Dr.Patyi Zsuzsanna, Heves

"Kölcsönkaptam ugyan a terméket, de lenyűgözött. Végre tiszta vizet ihatunk, sima és szép fehér, a kávé, a tea is igazi aromát kap."
Sági Lászlóné, Heves

"Amióta használom, nem fáj a gyomrom. Az ételeimet is ebből készítem, így kevesebb káros anyag kerül a szervezetünkbe."
Milics Jutka, Heves

"Nem kell többé ásványvizet vásárolni. Kellemes ízű, sima és tiszta vizet kapok a kis kutacskából."
Platyman Gábor, Budapest

"A családom végre tiszta vizet ihat, nem a klórosat. Az ételeim íze is megváltozott. A tea, kávé aromája igazi, nem mesterkélt."
Pólokné Irén, Eger

"Már régen szerettem volna ilyen víztisztítót. A víz egészséges, tápláló, tiszta és szagtalan. Emésztési problémáimat is megoldotta."
Pataki Julianna, Heves

"Amióta ezt használom, elfelejtettük a palackozott ásványvizeket, tiszta, szagtalan, finom vizet iszunk."
Gúth Erzsébet, Budapest

"Sokkal finomabb a tea, mindenfajta mellékíztől mentes, jobb az aromája.”
Kakukné Lászka Bernadett, Heves

"Amióta tisztított vizet iszom, sokkal több folyadékot fogyasztok, sokkal jobb az emésztésem, a közérzetem. Arcomat is ezzel mosom."
Mihály Kinga Ildikó, Celldömölk

"Nagyon finom, eddig ásványvizet ittam, most már nem vásárolom. Főzésre, öntözésre is használom, minden vendéget megkínálok, nagyon ízlik. Takarékos."
Bolfert Sándroné, Sárvár

"A tisztító megvásárlása óta ivásra is használjuk a csapvizet."
Zavadovics Józsefné, Debrecen

"A víz minden mellékíztől mentes, kiváló minőségű. Főzéshez csak ezt használjuk. Az ásványvíz vásárlását minimálisra csökkentettük."
Bagi Tiborné, Debrecen

"A víztisztító használata során rájöttem (de nemcsak én, hanem a férjem is), hogy a tisztított vízből főzött tea, leves stb. íze más! Csak tisztított vizet iszik az egész család!"
Fenyvesi Károlyné, Pécs

"Amióta a víztisztítót használom, nem veszek már ásványvizet. Ételeim ízletesebbek, lágyabbak."
Braun Erzsébet, Pécs

"A víztisztító használata óta ritkán vásárolunk ásványvizet, leginkább a vendégek kedvéért."
Tóthné Bognár Mária, Pécs

"Miután a lányom külön háztartást vezet, vettem neki is egy készüléket, azóta csak szűrt vizet használ ő is főzésre, ivásra, ezért nyugodt lelkiismerettel írom nevében a tapasztalatokat."
Bay Veronika, Pécs

"A szűrt vizet folyamatosan használom főzéshez, tea, kávé készítéséhez. Évek óta epés panaszokkal küszködöm. Műtét után is fennálltak puffadásos, ill. emésztési panaszaim. Amióta elhagytam az ásványvíz fogyasztását és csak szűrt vizet iszom, megszűntek a panaszaim, nyers gyümölcsöt is fogyaszthatok, jó a közérzetem és fogytam 4 kg-ot rövid idő alatt."
Dr. Bálint Józsefné, Szekszárd

"Azelőtt a víztisztító nélkül fájt a gyomrom, de mióta van, ez elmúlt. Nagyon szeretjük."
Szekretár Jánosné, Kondoros


"Víztisztító berendezést főleg pici gyermekünk miatt választottuk, és nem bántuk meg. Szeretnénk, ha minél egészségesebben élhetne és ezt ételeinek elkészítéséhez legjobb a tiszta víz."
Krajcsovicz Anikó, Szarvas

"Rendszeresen, naponta használom a víztisztító berendezést. Szabad szemmel is jól látom a különbséget: A víztisztítón keresztül folyott víz átlátható, különösen akkor, ha melegítem, ill. felforralom. És amit szabad szemmel nem látok, de érzem, hogy a tea íze is finomabb, ha a víztisztítón át folyatom a vizet."
Szőkéné Kontra Ilona, Pécs

"Víztisztító készülék használata biztosítja amerikai vendégeimnek a tiszta, klórmentes vizet. Nekem pedig ezenfelül pénzmegtakarítást, nem került pénzbe az üdítő vásárlása. Vendégeimnek meg az egészséget a tiszta vízzel. Használatát javaslom és mondom az ismerőseimnek."
Szűcs Zoltánné, Pécs

"Folyamatosan használom a víztisztítót, étkezéshez, szódához, teához, csak ezt használom, az ezzel a vízzel készített ételek íze finomabb, mint a szűretlen vízé. Tapasztalatomat ismerőseimnek elmondom és javaslom használatát."
Kiss Jánosné, Pécs

"A családunk már ivott vizet évek óta, amikor a bemutatón megkóstoltam, rögtön megvettem a szűrt vizet előállító készüléket. Sőt, a felnőtt gyermekeimnek is rendeltem, hiszen az unokámnak is nagyon kell. Ezzel is főzök, a virágokat is szűrt vízzel locsolom, a belőle készült szódavíz is erősebb lesz, a kávé lágyabb."
Nagypál Sándorné, Kecskemét

"A bőröm mindig nagyon száraz volt, viszketett, érzékeny volt. Amióta szűrt vízben mosakszom, a gyerekem fürdővizét is szűrt vízből készítem el fazékban melegítve a gondjaink megszűntek. A Kisfiam bőre nem szárad ki, nem hámlik. Köszönjük, a Mamának és a Wellnet-nek."
Bodri Jánosné, Lakitelek.

"Mióta víztisztított vizet fogyasztok, azóta napi 3 litert iszok, előtte nem ittam vizet. Elmúltak a heves fejfájások, a gyakori szájszárazság. Legfontosabb tapasztalatom, hogy szagtalan és jó ízű a tisztított víz, kellemes a fogyasztása."
Pálfy Evelyn, Kaposvár

"Férjem, barátjával jöttek egyik este, hogy mutatnak egy víztisztítót. Pár perc beszélgetés után előkerült a készülék, és pillanatok alatt folyt a tisztított víz. Kóstolás után meglepődve tapasztaltam, hogy lányaim, akik előtte soha nem ittak vizet, fejenként két nagy pohárral fogyasztottak el a tisztított vízből. A kipróbálás ideje alatt érintetlenek maradtak az üdítősflakonok. Rövid számolgatás után azonnal a víztisztító vásárlás mellett döntöttem, mivel a meg nem vásárolt másfél havi üdítő meg volt a készülék. Így 2 év alatt a megspórolt összeg 14 víztisztító ára volt."
Manduk Gyuláné, Kaposvár

"Ismertették velem a víztisztító berendezés előnyeit, egészséges hatását, a szervezetre ható károsító anyagok kiszűrését. Meggyőződtem róla megvásárlása után gyakorlatilag is, hogy jól döntöttem. Azóta sokkal több vizet iszom, mint valaha, és ezzel így van a családom, sőt, Édesanyámnak is vásároltam egy készüléket."
Nagyné Vigh Ilona, Kaposvár

"Annyira rossz volt nálunka faluban a vezetékes ivóvíz, hogy a megfőzött étel a hűtőszekrényben is kellemetlen zamatot kapott. Kipróbáltunk egy hűtőszekrény-fertőtlenítő berendezést, de az ételek kellemetlen zamata nem szűnt meg. Kipróbáltuk a víztisztító berendezést, és a meglepetés akkor ért, amikor a szűrt vízből készült húsleves egészen más ízű volt. A kellemetlen zamatot 3 nap után sem éreztük az ételből. Azonnal megvásároltuk a berendezést."
Lóka Sándorné, Bodrog.

"A víztisztító használata előtt hányingerem volt a büdös, vezetékes ivóvíztől. Rá kellett beszélni, hogy megkóstoljam a tisztított vizet, meglepődtem, mert gyerekkorom forrásvíz-zamatát éreztem a számban. A kipróbálás óta napról-napra több vizet ittam, és azután vettem meg a készüléket. Azóta nem is tudom máshol a tisztítatlan vizet meginni."
Sás András, Kaposvár

"Mióta használom a készüléket fokozatosan minden családtagom rászokott, a főtt ételnek is jobb az íze, a kávé és a tea is finomabb az így nyert vízzel. Másoknak is ajánlani fogom."
Balogh Sándorné, Hajdúböszörmény

"A Víztisztító készülék a családom kedvence, szívesen fogyasztjuk a készülékben megtisztított vizet, mert jó az íze, és a gyerekem is fogyasztja a kóla helyett, amiről tudjuk, nem egészséges, se gyereknek, se felnőttnek. Így anyagilag is több pénzt tudunk megspórolni, ha a tisztított vizet használjuk. Ezzel e vízzel főzök és így az ételek íze is jobb."
Lukácsiné Lengyel Andrea, Hajdúböszörmény

 

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,


D Í J M E N T E S   H Í R L E V É L

Ismerd meg az egészséges élet alapjait!

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,Miért vagyunk betegek?

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,Mit ehetek és mit érdemes elkerülnöm?

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,Étkezésünk veszélyei

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,Hogyan maradjunk egészségesek?

Díjmentes hírlevelemből mindenre megtudhatod a választ.

Ráadásul ha most feliratkozol, ingyen letöltheted

A HATÉKONY MÉREGTELENÍTÉS

című eBook-ot!

Vezetéknév : *
Keresztnév: *
Email cím : *

Adataidat bizalmasan kezelem és semmilyen körlmények közt sem bocsátom harmadik fél rendelkezésére! Postai levélben semmilyen küldeményt nem fogok küldeni! Ha valaha szeretnéd, bármikor leiratkozhatsz a listáról!

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,

"Nagyon meg vagyok elégedve a berendezéssel, megszüntette az allergiás panaszaimat, előtte nem tudtam inni a tisztítatlan csapvizet, így a készülék segítségével tudom fogyasztani a vizet."
Papp Gáborné, Hajdúböszörmény

"Nagyon örülök, hogy a víztisztító által klórmentes, igazi, TISZTA vizet ihatok én, és a családom. A gyomrom fáj a tisztítatlan csapvíztől, de mióta a tisztított vizet iszom megszűnt ez a problémám, és tudok jóízűen inni egy pohár vizet, a készülék segítségével. Csőtörés esetén is tiszta, átlátszó a pohárban a víz, nem kell megvárni, hogy letisztuljon, a virágaim is nagyon szeretik ezt a fajta vizet, szebbek a leveleik."
Varga Mártonné, Hajdúböszörmény

"A fiam osztálya 2004. június második hetében erdei iskolába ment. Ott ásott kút van csak, abból nyerik az ivóvizet is. Mint aggodalmaskodó szülő, féltettem a gyerekeket a fertőzéstől. Aggodalmam felesleges volt, mert rendelkeztek egy olyan készülékkel, amit én addig nem ismertem. Az ANTSZ csak HYPO-zással engedte használni a kutat, de így nagyon rossz ízű a víz, viszont ezzel a készülékkel élvezhetővé vált a fogyasztása. A saját háztartásunkban évek óta „PI” vizet fogyasztottunk. Ennek beszerzése körülményes, nem áll rendelkezésre friss ivóvíz, amikor csak kéne, s ráadásul drága is. A táborozási jó tapasztalatok után, ahogy a családi költségvetés megengedte, megrendeltük a víztisztító készüléket. A beüzemelése nagyon egyszerű volt, s azóta kifogástalan minőségű, jó ízű, illatmentes vizet fogyaszthatunk. Még akkor is így van ez, ha a Vízmű éppen hálózatmosást végez, s a víz fürdésre, tisztálkodásra sem alkalmas, nem hogy megigyuk a klóros vizet. Nagyon örülünk, hogy van ez a készülék."
Hegedűs László, Tamási


"1993-ban állandó fájdalommal járó emésztési zavarok, gyomor irritáció, majd kialakuló gyomorfekély miatt orvisi kezelésre szorultam. Hosszan tartó vizsgálatok után gyógyszeres kezelést kaptam. Ekkor az orvosom és felesége ajánlotta egy asztali víztisztító berendezés használatát, mert valószínűsítették, hogy tüneteim oka az ivóvízben található nagy mértékű klór lehet. Megvásároltam a készüléket és néhány hónapos használat után gyomorpanaszaim nagy mértékben javultak. Fél év elteltével a fájdalmak teljes mértékben megszűntek és a gyógyszerek szedését abba tudtam hagyni. Az azóta eltelt 11 év alatt egyszer sem jelentkeztek hasonló tünetek. Az egészségem ma is tökéletes, energiával teli és kedélyállapotom azóta is a régi. Nekem az élet minőségét adta vissza a készülék. Én, és közvetlen családom tagjai, valamint nagyon sok barátom folyamatosan használja a Wellnet Kft víztisztító berendezését."
Bikki Tamás, Pécs


"Ebből iszunk vizet. Nem kívánom az ásványvizet, mert a szűrt víz oltja a szomjamat, ráadásul nem kell cipelni a vizet a boltból."
Ifj. Csíkos Márton, Hajdúböszörmény


"Mióta tisztított vízben mosom a hajam, csökkent a hajhullásom."
Borbás Béláné, Szigethalom


"Mióta tisztított vizet iszom, megszűnt a gyomorpanaszom, gyomorégésem. Végre "vizet" iszunk!"
Paáll Istvánné, Budapest


"A háztartásban csak szűrt vizet használunk. Javítja az elkészített étel ízét, minőségét. A befőtt és a savanyúság levét is szűröm, így jobb a gyümölcs, illetve savanyúság íze."
Hanóné Lévai Mária, Orosháza


"Sajnos a pesti víz is tisztításra szorul, örülök, hogy javíthatom a víz minőségét."
Dr. Sebesi Béláné, Budapest


"Olcsóbb, mint az ásványvíz, kisgyerekeknek is jobb, örülök, hogy megoldást találtam."
Pribeszki Attila, Békésszentandrás


"Meg vagyok elégedve a víz tisztításával, kár, hogy meleg vizet nem szűrhet."
Kövesdi Józsefné, Budapest


"Beteg gyermekem állapotán javít, segít, hogy tisztított vizet fogyaszt."
Novák Tamás, Csongrád


"Nagyon jó minőségű vizet biztosít, mi ezt használjuk iváshoz és főzéshez. Kifogástalan minőségű víz."
Veres István, Mezőtúr


"Az ivóvíz minőségét nagy mértékben javítja. Kellemes, lágy, a fertőtlenítő ízét, rossz szagát kiszűri. Így élvezhető a víz íze."
Egyed János, Kőtelek


"Ezzel a termékkel nagyon jók a tapasztalataim, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nálunk a faluban elég rossz minőségű, nagyon klóros a víz. Nem is szívesen ittunk csapvizet, helyette palackos szódavizet, ásványvizet vagy üdítőket fogyasztottunk. A berendezés használatával a probléma megszűnt, most már mi is tudjuk fogyasztani a tiszta, élvezetes, jó minőségű vizet. Köszönöm."
Dragonácz Ágnes, Pogány


"Cserekészülékként jutottam, Györkeiné termékforgalmazó segítségével az Önök termékéhez. Vesebetegségem végett igen fontos, hogy naponta jó minőségű, klórtalan víz mossa át szervezetemet."
Rucsicsné Erödi Mária, Budapest


"Már 8 éve van víztisztító készülékem. Köszönet a cégnek, hogy becserélték egy jobb minőségű, 10 m3-el többet szűrő, nagyobb kapacitású készüléknek. Nagyon sok gyógyteát fogyaszt családom, és így a tea minősége, aromája jobban kiérződik. Nyár lévén a lehűtött szűrt víz fogyasztása naponta a családomnak 10L/nap. Ez ásványvízzel költséges lenne."
Rácz Géza, Budapest


"Sok jót hallottam erről a készülékről, sok gondolkodás után jutottam oda, hogy én is használni kezdtem. Problémám volt a gyomrommal, ami valószínű a klór miatt lehetett. Ezután ez a panaszom elmúlt, sőt, azóta a barátnőmék is használják, mert a férj vesebeteg, a másik előnye, nem kell cipekedni az ásványvízzel."
Némethné Gyarmati Irén, Orosháza


"A készülék használata óta megváltozott az életvitelünk. Megszűntek a tisztítatlan víz okozta problémák (gyomorgörcs és a tisztítatlan víz okozta kellemetlen érzések). A jótékonyhatás az egész családnak előnyére vált. A gyomorfekély (kezdődő), ami nálam jelentkezett, megszűnt. És azóta semmi problémánk sem volt."
Varga Sándor, Pécs


"Használata megszüntette gyomorpanaszaimat. A klóros víz megszűrésével szívesebben fogyasztjuk a jóízű, tiszta vizet. A Wellnet termékekről csak jót tudok mondani."
Dr. Stirling Lajosné, Pécs


"Használata elnyerte megelégedésemet. Mióta víztisztítós vizet iszunk, azóta gyermekeim sem fogyasztják az üdítőket."
Kovács Andrásné, Tapolca

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,


D Í J M E N T E S   H Í R L E V É L

Ismerd meg az egészséges élet alapjait!

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,Miért vagyunk betegek?

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,Mit ehetek és mit érdemes elkerülnöm?

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,Étkezésünk veszélyei

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,Hogyan maradjunk egészségesek?

Díjmentes hírlevelemből mindenre megtudhatod a választ.

Ráadásul ha most feliratkozol, ingyen letöltheted

A HATÉKONY MÉREGTELENÍTÉS

című eBook-ot!

Vezetéknév : *
Keresztnév: *
Email cím : *

Adataidat bizalmasan kezelem és semmilyen körlmények közt sem bocsátom harmadik fél rendelkezésére! Postai levélben semmilyen küldeményt nem fogok küldeni! Ha valaha szeretnéd, bármikor leiratkozhatsz a listáról!

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,


"Mióta használjuk, a család sokkal több vizet iszik, és mellőzik az üdítőt. A víz íztelen és nem klóros."
Horváth Lászlóné, Káptalantóti


"Megvétele óta a család rászokott a víz fogyasztására. Nem klóros, jobb ízű és nincs utóíze."
Balogh Gábor, Révfülöp


"A gyerekeim szívesebben isznak vizet, mert a színe tisztább, és finomabb."
Ifj. Petró Lajosné, Lesenceistvánd


"Használata óta a család több csapvizet fogyaszt. Csökkent az üdítő és ásványvíz fogyasztása."
Pál József Miklósné, Tapolca


"Tökéletesen tiszta vizet fogyaszthatok, sima, klórmentes, szagtalan. Örülök, hogy megvásároltam."
Tarsoly István, Páka


"A víztisztítóból fogyasztott víz minősége, íze nagyon tetszik a családomnak, hogy megvásároltam, mert tisztább, egészséges vizet fogyaszthatuk minden nap."
Horváthné Boldizsárné Katalin, Tófej


"Mióta a terméket használom, nem vásárolok üdítőitalokat, ásványvizet. Ebből készítem a leveseket, kávéhoz és főzéshez is ezt használom."
Sipos Dezső, Tófej


"Mióta megvettem a terméket, nagyon jó a tapasztalatom a vízről, egészséges, nincs semmi mellékíze. Az egész családom meg van vele elégedve."
Háry Imréné, Tófej


"Nagyon meg vagyok vele elégedve. A víz kristálytiszta, mellékíze nincs. Kolléganőimnek is vittem kóstolót, és nekik is nagyon ízlik. Ezzel a vízzel főzök, ételeimnek kellemesebb ízt ad. És nem utolsó sorban számításaim szerint gazdaságosabb, mintha a boltban vásárolt ásványvizet vásárolnám."
Kiss Katalin, Pécs


"Amióta családommal használjuk, elmondhatom, hogy a víz olyan, mint amilyennek az iskolában tanultuk: színtelen, szagtalan, vízízű, fogyasztható folyadék."
Köő Szilárd, Siófok


"A tisztítón átengedett víz illata. Íze, áttetszősége sokkal jobb, mint a csapból engedett vízé. A tisztított vízzel főzött ételek íze, illata, sokkal zamatosabb."
Somosi Mária, Edelény


"A vizünk sajnos elég szennyezett. Így ráfolyamodtunk az ásványvíz ivására, mivel az egész család gyomorfájásról panaszkodott. Egyik ismerősömnél megkóstoltuk a tisztított vizet. Mi is vásároltunk egyet, azóta nincs gyomorfájás, és az ásványvizet sem kell vásárolni."
Rénes Olga, Karcag


"Az új típussal nagyon meg vagyok elégedve. Gazdaságos, kényelmes, informatív készülék. A tisztított víz minősége kifogástalan."
Molnár József, Balatonszabadi


"Dolgozóink eddig csak szódát ittak, azóta vizet is, mióta használjuk. Társaságunk meg van vele elégedve. Használjuk továbbra is."
Kondorosi Gabona Rt. (Varga Andrásné), Kondoros


"A gyerekek üdítő-és szódafogyasztásuk csökkent, azóta nem fáj a torkuk sem. A család minden tagja meg van elégedve a víztisztítóval mind esztétikailag, mind minőségileg. A továbbiakban is használni fogjuk, másoknak is ajánlom, mert egészséges."
Sutyinszki Ferenc, Kondoros


"A vezetékes vizet nem bírtam meginni, csak szódát. De azóta igen. Meg vagyok elégedve vele, jó minőségű vizet ad, másoknak is ajánlom."
Hajdú László, Kondoros

Forrás: www.wni.hu

 

 


Köszönöm, hogy itt jártál, és ha most még nem aktuális a vízszűrő vásárlás, had ajándékozzalak meg A hatékony méregtelenítés eBook-kal, hogy minél előbb elkezdhesd az egészség felé vezető utat! Kérlek iratkozz fel hírlevelemre, hogy letölthesd az ajándékot, és így mindíg tájékoztatni tudjalak az akciókról!

Ne feledd, a változtatás döntését egyedül csak te hozhatod meg, más nem fogja megtenni helyetted! Sok sikert kívánok hozzá, és nem utolsó sorban nagyon jó egészséget, bárhogy is döntesz!

Legyen szép napod!

W25 víztisztító készülék, víztisztító, víztisztítás, víztisztító készülék - Víztisztítás családbarát áron - ásványvíz helyett vítisztító!

Petneházi Szilvia
Független Wellnet tanácsadó
5516. Körösladány, Batthyány utca 36.
e-mail: info(kukac)viztisztitas-csaladbarat-aron(pont)hu

 

Ui.: Amennyiben bármilyen problémád, kérdésed adódik a víztisztítóval, illetve a vásárlással kapcsolatosan, a Gyakran Feltett Kérdések oldalon bőséges segítséget találsz, vagy írd meg kérdéseidet, örömmel állok a rendelkezésedre.

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,


D Í J M E N T E S   H Í R L E V É L

Ismerd meg az egészséges élet alapjait!

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,Miért vagyunk betegek?

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,Mit ehetek és mit érdemes elkerülnöm?

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,Étkezésünk veszélyei

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító,Hogyan maradjunk egészségesek?

Díjmentes hírlevelemből mindenre megtudhatod a választ.

Ráadásul ha most feliratkozol, ingyen letöltheted

A HATÉKONY MÉREGTELENÍTÉS

című eBook-ot!

Vezetéknév : *
Keresztnév: *
Email cím : *

Adataidat bizalmasan kezelem és semmilyen körlmények közt sem bocsátom harmadik fél rendelkezésére! Postai levélben semmilyen küldeményt nem fogok küldeni! Ha valaha szeretnéd, bármikor leiratkozhatsz a listáról!

víztisztító, víztisztító készülék, csapra szerelhető víztisztító, 

OLVASD EL! Dr. Lenkei Gábor: Cenzúrázott egészség című könyvének kivonata

 

 
Főoldal | Hírlevél | Gyakran feltett kérdések | Terméktapasztalatok | Megrendelés | Érdekes cikkek
W25 Magnetic | Zuhanyszűrő | ActiveBio+ lámpa
Linkpartnerek | Üzleti lehetőség

| Kapcsolat

Nézd meg többi oldalunkat is:

Egyszerű, gyors, hatékony víztisztítás elérhető áron!
www.viztisztitas-csaladbarat-aron.hu

Allergénmentes ágynemű, szebb álmot mindenkinek!
www.atkamentesagynemu.com

Fényterápia otthon, egyszerűen, többszáz betegségre!
www.csodalampa.com

Mágnesterápia otthon, kényelmesen, az egész család számára!
www.magnesterapia-otthon.com

Lúgosító algák, a test tökéletes egyensúlyáért!
www.spirulina-chlorella-microalga.com

Ha már eleged van, hogy mindíg átvernek. Egészségről őszintén!
www.tiszta-elet.hu

 

Felelőtlen életvitelünk következményei: csontritkulás, túlsúly, rák...
A folyamat azonnal leállítható! Kezd el MOST!
www.egeszsegesbolt.com